Nyheter | 3 juni 2007 | Sverigedemokraterna i Norrköping

Nyheter | 3 juni 2007

Medlemsträff på Färgargården

Efter att ha ringt runt till så många som det var möjligt att få tag på, var det en glad överraskning att så många tog sig tid att komma och få lite information om vad som är på gång här i Norrköping.

Bland annat har det beslutats att tills vidare låta Finspångs och Söderköpings kommuner ingå i den blivande föreningen SD Norrköping. Detta för att få en kraftfullare organisation i samtliga tre kommuner. Många bra idéer ventilerades på medlemsträffen och allehanda politikområden diskuterades.

Vårt mål är att till september månad ha bildat kommunföreningen SD Norrköping, men dessförinnan ska ytterligare medlemsträffar gå av stapeln. Vi kommer nu att förbereda dessa träffar och kalla övriga medlemmar.

Bor Du i Finspång, Norrköping eller Söderköping så är Du hjärtligt välkommen att delta i vårt arbete för ett bättre Sverige! Kontakta oss gärna för mer information.

Arbetsgruppen SD Norrköping

1 Kommentar

  1. Austged 29 april, 2019 Svara

    Where To Purchase Doryx In Internet Worldwide Riverside Amoxicillin Reaction Dizziness Nausea Slurred Speach Buy Tadapox Online [url=http://levipill.com]gen health levitra[/url] Priligy Prospecto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.