Norrköpings årsmöte | Sverigedemokraterna i Norrköping

Norrköpings årsmöte

Söndag 14 februari 2010 hade Sverigedemokraterna Norrköping sitt årsmöte.

Föreningens verksamhetsområde är förutom Norrköping också kommunerna Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Vi fick en ny styrelse för det oerhört viktiga valåret 2010, det år som äntligen kommer att leda partiet in i riksdagen. Ett flertal Sverigedemokrater var på plats och det blev ett mycket lyckat och trevligt möte med många intressanta diskussioner. Många mötesdeltagare kom med förslag på aktiviteter för medlemmarna och ett flertal beslöt sig för att kandidera till både kommunfullmäktige och landstingsfullmäktige inför valet den 19 september.

Styrelsen för Sverigedemokraterna Norrköping beslöts att bli så här:

Ordförande: Markus Wiechel (omval)
Vice ordf./ sekreterare: Ingvar Våxmo (omval)
Vice sekreterare: Monica Bodling (nyval, tidigare ledamot)
Kassör: Marianne Visti (nyval, tidigare suppleant)
Ledamot: Cecilia Almgren (nyval)
Suppleant: Karin Forell (nyval)
Suppleant: Klas Orring (omval)

Det är mycket viktigt att vi får många kandidater i det kommande valet. Inga tomma stolar är målet efter nästa val. Vi kommer att ordna utbildning för blivande kandidater så tveka inte att ta kontakt med oss om du vill prova på något nytt och spännande. Mejla ostergotland@sverigedemokraterna.se eller ring Markus Wiechel 0763-39 46 11.

Jag vill tacka mötesdeltagarna för fortsatt förtroende och för ett mycket givande möte. Nu ser vi fram emot en spännande valkampanj med många nya aktiviteter.

Markus Wiechel Ordförande Sverigedemokraterna Norrköping