God jul och gott nytt år! | Sverigedemokraterna i Norrköping

God jul och gott nytt år!

Ett framgångsrikt år för Sverigedemokraterna och inte minst Sd Östergötland börjar gå mot sitt slut. Vi är glada över att ha hunnit med en hel del under året. För att nämna några aktiviteter:

– Medlemsmöte med Sverigedemokraternas internationella sekreterare Kent Ekeroth.

– Utdelning av flygblad och tidningar i Finspång, Söderköping och Norrköping inför EU-valet.

– Utdelning av flygblad vid Sd:s torgmöten i Linköping, Motala och Norrköping.

– Medlemsmöte med EU-kandidaten samt dåvarande partistyrelseledamoten Margareta Sandstedt.

– Utdelning av flygblad vid Mona Sahlins torgmöte i Norrköping.

– Utdelning av Sd-kuriren i Finspång och Söderköping inför kyrkovalet.

– Medlemsmöte med SDU-ordföranden Erik Almqvist.

Förutom dessa aktiviteter hade jag, vice ordförande Ingvar Våxmo samt Cecilia Almgren i mitten av oktober 2009 det stora nöjet att i Ljungbyhed få vara med på Landsdagarna, som är Sverigedemokraternas högsta beslutande organ.

Min motion om att avskaffa IPRED-lagstiftningen gick igenom. Min och Ingvar Våxmo:s motion om fortsatt utbyggnad av kärnkraften, för miljöns skull, fick också sitt berättigade gehör.

Delvis tack vare mitt agerande mot IPRED är jag numera medlem i Sverigedemokraternas brottsgrupp. Dess viktigaste uppgift just nu är att skriva Sd:s kriminalpolitiska valplattform, som är baserad på sju punkter.

Jag har lagt mina högskolestudier på is fram till valet nästa år och jobbar nu på heltid som valorganisatör för Sd.

Tidigt under nästa år kommer vi att påbörja valkampanjen på riktigt och vi ska ha massor av aktiviteter. Målet är att synas mest av alla partier, och därmed bli valets vinnare.

För att lyckas i valet behöver vi många fler aktiva medlemmar. Vi skall inte ha några tomma stolar efter valet och vi söker därför alla som kan tänka sig att ställa upp i kommunfullmäktige- eller landstingsförsamlingen. Ta kontakt med oss om du kan tänka dig att kandidera, eller på något annat sätt hjälpa till. Mejla till: ostergotland@sverigedemokraterna.se

God jul önskar

Markus Wiechel

Ordförande för Sverigedemokraterna Norrköping